Екипът на ПГ по механоелектротехника започва новата учебна година „На чисто“

С ентусиазъм, вдъхновение и много вяра, че започва учебната 2018/2019 година „На чисто“, екипът на ПГ по механоелектротехника – Плевен, се включи в инициативата „Да изчистим България за един ден!“.

Всъщност „голямото чистене“ започна още в началото на месеца, когато въоръжени с подходящи инструменти и материали, доброволци – учители и ученици освежиха класните стаи. Идеята е на инж. Цветелина Стойкова, директор на училището, която постави като приоритет №1 обновяване на материалната база на училището.

С ръкавици и чували на ЕКОПАК, специално получени от отдел „Екология“ в Община Плевен,  на днешния 15 септември /за да не се притесняваме, че първият учебен ден не е на тази дата/, учители и служители, изчистихме училищния двор и района около него.

Пожелаваме на учениците да пазят училището чисто и да инициират още такива кампании, в които да се включим всички. И … очаквайте още приятни изненади!

Р.С. Само за информация. Не успяхме да си купим много сливи като работливата мома от „Сливи за смет“, което говори много за екипа ни.