40 години Випуск ’80

Срещите на випуска са вълнуващи. Да видиш своите съученици след 10, 20, 30 и повече години е изживяване – променени, с различни житейски пътища и съдби.

С много мили спомени, прегръдки и сълзи, на 19 септември, отбелязаха 40 години от завършването си порасналите момичета и момчета от 4 „в” курс на някогашния Техникум по механоелектротехника от специалността „Автоматизация на производството“.

Изминалите години се стопиха, за да отстъпят място на възродилите се в паметта трепети, мечти, споделени моменти. Изплуваха една след друга забавни случки от живота в училище и извън него, вълнуващи и незабравими. Истории с класния ръководител другарката Цокова по история, с другаря Рабчев и неговата „фурна“ (черната дъска със задачи), с другаря Панчев, с другаря Диков и още, и още…

Тържествената вечер уважи и учителят Деянов, който за пореден път отправи топли думи и пожелания към своите ученици.
Присъстваха и знаменосците Румен Арабаджиев и Антоанета Петрова.

Мариела Ангелова, успешно реализирала се в интересна област, свързана с върхова технология в Канада:
„Ние имахме безкрайно добро образование с много добри учители…“
Кирил Домусчиев също с успешна практика в Канада, но ориентирана към медицинската техника, с много топлина, умиление и жар предложи да разкаже на настоящите възпитаници на гимназията за всички съпътстващи го емоции в неговото израстване.
Алексей Крумов взел почетното 1-во място в щафетата по лека атлетика на 3 март 1980 г, а към момента завършил българска филология и последващо образование физическо възпитание и спорт.

Среща на випуска – едно вълнуващо изживяване!
Благодарим Ви, че споделихте с нас вашия празник!

(текст: Даниела Бенова)

Презентация-спомен от Випуск ‘1976-1980