Празник на ПГМЕТ_випуск’22

11 май – Ден за почит на светите братя Кирил и Методий, ден, в който ПГМЕТ-Плевен отбелязва своите 71 години, ден, в който училището изпраща своите зрелостници.
Празникът споделихме с гости от партниращи ни фирми, бивши наши възпитаници и множество родители.
Официален гост на тържеството беше проф. д-р. инж. Илия Железаров от Технически университет – Габрово. Като бивш възпитаник на училището благодари на всички учители за професионализма и отдадеността, с която работят и подготвят своите ученици. Ректорът сподели емоции от ученическите си години и пожела на зрелостниците да разгърнат талантите си, да бъдат новатори в избраното поприще и да вярват в себе си помнейки своето училище и учители.
Гости бяха и г-жа Мария Атанасова – Началник отдел „Образование и младежки дейности“ – Плевен, г-жа Веселка Лилова – общински съветник и директор на Общоградското средношколско общежитие, инж. Миладин Евстатиев – представител на фирма „Илинден“ ЕООД, които пожелаха успех на всички в бъдещата им реализация.
С виртуозно изпълнение на флейта в тържеството взе участие Далия Ташева, ученичка от НУИ „Панайот Пипков“-Плевен, а самодейците от танцов състав при ОСО „ Данаил Попов“ показаха завидни умения в ръченицата.

С пожелание за посрещане на нови житейски предизвикателства, лична реализация и постигане на цели, Професионална гимназия по механоелектротехника изпрати Випуск 2022.